Kunstwerk Boogh voor Betuws Wijndomein  

Erichem, 01-06-2015 - Het Betuws Wijndomein uit Erichem en Boogh sloten op de Beursvloer Tiel een overeenkomst met gesloten beurs. Op de Beursvloer ontmoeten bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar om te kijken hoe ze elkaar zonder de uitwisseling van geld kunnen ondersteunen.

Zo heeft het Betuws Wijndomein een wijnproeverij aangeboden aan Booghkring Culemborg, sociëteit voor hoger opgeleiden met NAH, een lichamelijke beperking of een chronische ziekte. (NAH, Niet Aangeboren Hersenletsel, kan veroorzaakt worden door b.v. een ongeval, beroerte of hersentumor).

Theo Eerkens, lid van de Booghkring en a.g.v. een herseninfarct halfzijdig verlamd geraakt, heeft als tegenprestatie een groot, op het Wijndomein geïnspireerd, schilderij gemaakt voor de ontvangstruimte.

Onder het genot van een glas LingeParel wordt tijdens een feestelijke bijeenkomst in de wijngaard op 12 juni om 16:00 uur het kunstwerk onthuld. U wordt van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn en met ons te proosten.

voor de foto's klikt u HIER


Meer informatie op www.betuwswijndomein.nl of neem contact op met Diederik Beker 06 – 421 071 12

Toegang tot winkels, restaurants, hotels, theaters...
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
maandag 19 augustus 2019